Γιάννης Κουτσουμάρης
Managing Partner – Master Leadership Coach & C-Suite Advisor

Επαγγελματίας Master Coach με διεθνή εμπειρία σε θέματα ηγεσίας που λειτουργεί ως προσωπικός και έμπιστος σύμβουλος επιχειρηματιών, ανωτάτων στελεχών, και διακεκριμένων επαγγελματιών, όπως πολιτικοί, γιατροί, δικηγόροι και δημοσιογράφοι, μεταξύ άλλων.

Ο Γιάννης Κουτσουμάρης είναι ο ιδρυτής και Managing Partner της inwards, μιας καινοτόμου οργάνωσης που δραστηριοποιείται : α) στο χώρο της ανάπτυξης στελεχών, και β) στο χώρο της συμβουλευτικής και θεραπείας.

Είναι Oικονομολόγος, Master Coach πιστοποιημένος από το Ινστιτούτο Συμπεριφορικού Coaching της Αμερικής (Behavioral Coaching Institute of US), πιστοποιημένος Αξιολογητής Αξιολογικών Διαγνώσεων από την AXCES Solutions LLC και μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Coaching (International Coaching Council).

Διαβάστε περισσότερα


Αλεξάνδρα Καλιακούδα
Senior Partner – Head of SYSTEMIC THERAPY

Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια και Ειδική Συστημική Σύμβουλος σε θέματα ψυχικής υγείας, με πολύχρονη εμπειρία εργασίας με άτομα, στελέχη επιχειρήσεων, ομάδες, ζευγάρια, οικογένειες και γονείς.

Η Αλεξάνδρα Καλιακούδα είναι ιδρύτρια και επικεφαλής του τομέα SYSTEMIC THERAPY της inwards.

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ψυχολογίας. Ειδικεύτηκε στο τετραετές «Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία» από το Ε.Δ.Α.Σ. Είναι Πιστοποιημένη Συστημική Θεραπεύτρια, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Πιστοποιημένη Συντονίστρια Σχολών Γονέων από τον Π.Σ.Σ.Γ. Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Συμβούλων.

Η Αλεξάνδρα εργάζεται από το 2005 ιδιωτικά στο χώρο της συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας ως θεραπεύτρια ενηλίκων, ζευγαριών, οικογενειών και εφήβων.

Διαβάστε περισσότερα


Ιωάννα Κωνσταντίνου
Senior Associate – Leadership Coach

Leadership Coach και Consultant που διαθέτει όραμα, στρατηγική και καινοτόμες ιδέες, όπως και εμπειρία σε ποικίλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Το στρατηγικό και επιχειρηματικό όραμα της, έχει ευνοήσει στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και την προσωπική ανάπτυξη ηγετών.

Ως σύμβουλος και επαγγελματίας έχει συμβάλει στην ανάπτυξη ηγεσίας, σε διαχείριση Αλλαγής και στην καλή και αποδοτική λειτουργία Διευθυντικών Ομάδων. Επίσης έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το Coaching For Change Professional Certificate Program, διαπιστευμένο από το international Coaching Federation. Είναι διαπιστευμένη εισηγήτρια από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π), εναρμονισμένο με τις οδηγίες της ΕΕ.

Είναι πιστοποιημένη σε online workshops και τεχνικές και εργαλεία blended learning.

Διαβάστε περισσότερα


Πέτρος Κασιμάτης
Associate – Leadership Counselor & C-Level Educator

Σύμβουλος Ηγεσίας και Εκπαιδευτής Διοικητικών Στελεχών με διεθνή πείρα στον τομέα Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, και Σύμβουλος Διευθυντικών Στελεχών πολυεθνικών εταιριών στην Διαχείριση Αποδοτικότητας και Ανάπτυξη Οργανισμών.

Ο Πέτρος Κασιμάτης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου Ζυρίχης Ελβετίας (Dipl. Masch.Ing. ETH), Κοινωνικός Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Ρουένης Γαλλίας (Maîtrise de Psychologie Sociale), και έχει μεταπτυχιακή επιμόρφωση στην Συμβουλευτική, ειδικά στην Μέθοδο Gestalt για Οργανισμούς, Συστημική Αναπαράσταση Οργανισμών και Προσωποκεντρική Συμβουλευτική.

Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής και Coach στην Ηγεσία κατά Περίπτωση, Σύστημα Διοίκησης και Ευθυγράμμιση Οργανισμού, Στοχευμένη Επιλογή, Διαστάσεις Επαγγελματικής Πώλησης.

Διαβάστε περισσότερα